Maar we leven nog!!!
Blijf op de hoogte en volg Pieter en Annemieke
10 November 2010 | Oezbekistan, Khiva
10 November 2010 - 10:11
Papa B. En M@m@:
Lieve kinderen, wat goed jullie weer te ZIEN!!!!!
Fijn om jullie verhalen straks uitgebreid te kunnen lezen. Het was goed jullie stemmen vanochtend krachtig, luid en duidelijk te horen.
Ik ga gauw T+ E een sms-je sturen, kijken of dat in Srilanka aankomt.
Geniet van een betere en een meer ontspannen sfeer!!! Pas goed op elkaar en blijf het winning-team!!!
We hopen gauw weer contact te hebben.
XXXXXX papa B. en m@m@ -
10 November 2010 - 10:42
Marlies:
Ha zus en zwager, wat leuk weer een teken met beeld van jullie te krijgen!!
Jullie zien er goed uit ;-) Van mama hoor ik wel wat jullie telefonisch allemaal gemeld hebben. Ben benieuwd!
Tot snel meer hopelijk!!!
x M -
10 November 2010 - 11:22
Max:
Heel blij weer een levensteken te ontvangen en benieuwd naar het relaas. Niet dat ik me echt zorgen maakte omdat T&E regelmatig contact hadden en ik daar ook wat van meekreeg, maar toch!
Groet Max -
10 November 2010 - 11:33
Dagmar:
LEEUUKK! Daar zijn jullie weer!
Volgens mij kunnen jullie met het fototoestel in de hand blijven staan..zo mooi :-) Veel plezier, tot snel weer! -
10 November 2010 - 12:22
Wim:
Een maandje zonder teken van leven, pfffff dat was afzien. Natuurlijk maken jullie dat nu weer goed met mooie lange en zeer lezenswaardige verhalen. Na het land van Türkmenbay goed verteerd te hebben, ben ik nog optimistischer over de restvan de reis... have fun -
10 November 2010 - 13:00
Aline:
Ha reizigers!
Wat een mooie verhalen weer. Blijf vooral de vele details over jullie eten schrijven ;-)
Groetjes en liefs uit Amersfoort, Aline -
10 November 2010 - 13:03
Ingrid:
Ook ik ben blij dat alles goed gaat met jullie! Ik heb de verslagen inmiddels gelezen en het is erg indrukwekkend allemaal. Overigens fijn dat de hoofddoek van Annemieke zo in de smaak viel ;-).
Goede reis verder!
Liefs, Ingrid
10 November 2010 - 18:28
Ada Peperkamp:
Het is stil in de Schimmelpennincklaan!!Wat fijn dat jullie het zo goed maken!Interessant om het Oosten te ontdekken en ons deelgenoot te laten zijn ! Ga zo door... ; heel veel plezier!! Ada